все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
0

Honda laiž klajā Vezel Hybrid

Просмотров: 1286
Honda ir uzsākusi atjauninātā CUV Vezel sērijveida ražošanu, kas tagad būs pieejams gan ar benzīna dzinēju, gan nākamās paaudzes hibrīda spēkstaciju.

  Honda pārstāvji oficiāli paziņoja par jaunu preču pārdošanas sākšanu Japānas tirgū 2013. gada 20. decembrī. Viņi apgalvo, ka Vezel ir pilnīgi jauns transportlīdzeklis, kas apvieno unikālu degvielas ekonomiju un dažādu kategoriju automašīnu vērtīgākās īpašības: SUV dinamismu, elegance kupeja, minivena funkcionalitāte. (Un šis garais apraksts dod iemeslu Honda Vezel klasificēt kā krosoveru (CUV)). Pilnpiedziņas auto būs pieejams gan ar benzīna, gan hibrīddzinējiem. Tāpat uzņēmuma pārstāvji stāstīja, ka, strādājot pie jaunuma interjera, tika pieliktas maksimālas pūles, lai radītu ideālu interjera telpu gan plānojuma un materiālu, gan dizaina ziņā. Komforta ziņā vadītāja un priekšējā pasažiera sēdekļi nav zemāki par kupeju. Tajā pašā laikā automašīnas benzīntanka oriģinālā centrālā atrašanās vieta ļāva otrajā sēdekļu rindā sasniegt minivenam pielīdzināmu telpu un vienlaikus nodrošināt lielu bagāžas nodalījumu, kas šķiet neticami, skatoties uz eleganto. Honda Vezel ārpuse, kuras fotoattēlu var detalizēti apskatīt vietnē pro-vnedorozhniki.ru. SPORT HYBRID i-DCD sistēmu, kas ir aprīkota ar automašīnu, ražotāji pozicionē kā jaunas paaudzes hibrīda spēkstaciju. Tas ietver 1,5 litru benzīna dzinēju ar tiešu degvielas iesmidzināšanu un augstas veiktspējas elektromotoru.

Elektrostacijas kopējā jauda ir salīdzināma ar divu litru benzīna agregāta jaudu. Griezes moments tiek pārsūtīts uz asīm, izmantojot 7 ātrumu dubultā sajūga transmisiju. Runājot par ekoefektivitāti, saskaņā ar Honda specifikācijām automašīna spēs nobraukt 27 kilometrus ar vienu degvielas litru JC08 Japānas lielpilsētas braukšanas ciklā, kas atbilst 63,5 mpg pēc ASV mēroga. Ražotāji ir pārliecināti, ka Honda Vezel demonstrēs visaugstāko degvielas efektivitāti savā klasē starp japāņu automašīnām. Jaunais Vezel būs pirmais starp visiem Honda hibrīda modeļiem, kas saņems oriģinālo Real Time AWD pilnpiedziņas sistēmu, kas sadala griezes momentu starp priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem, izmantojot jutīgu elektroniku. Turklāt visas jau pamata konfigurācijā esošās jaunuma versijas saņems elektrisko stāvbremzi un automātisko bremžu sistēmu. Turklāt ražotāji norādīja, ka hibrīdautomašīnā izmantoti augstas veiktspējas trokšņu slāpēšanas materiāli un amortizatori, kas parasti tiek izmantoti vadošo klases sedanu ražošanā. Šāds lēmums tika pieņemts, lai nodrošinātu augstu akustiskā komforta līmeni un vienmērīgu kustību. Vēl viens inovatīvs tehniskais risinājums ir Reactive Force Pedal akseleratora pedālis, kas palīdz ietaupīt degvielu, izmantojot atgriezenisko saiti braukšanas laikā. Starp ražošanas uzņēmuma hibrīdmodeļiem Honda Vezel būs pirmais, kas uzstādīs šo jauninājumu. Runājot par pašu jaunuma nosaukumu, japāņi skaidro: nosaukums Vezel ir modificēts angļu vārds “bezel” (šķautne), kas apzīmē pulēta dārgakmens malu, kurā pirmais burts tiek aizstāts ar “V” no “Vehicle”. ” (transportlīdzeklis). Automašīnas nosaukums lieliski atspoguļo Honda vēlmi radīt transportlīdzekli, kas tā īpašniekam kļūs nenovērtējams un kā dārgakmens, kas mainās atkarībā no skata leņķa, pārsteigs viņu ar savu daudzpusību, atklājot arvien vairāk priekšrocību. 2014. gadā sāksies Honda Vezel piegādes uz Ziemeļameriku. Ražošanas uzņēmuma PR grupa apstiprināja, ka jaunums ir Urban SUV Concept sērijveida iemiesojums, kas debitēja 2013. gadā Starptautiskajā Ziemeļamerikas auto izstādē. Honda arī solīja, ka tehniskā informācija par hibrīdsistēmu būs pieejama 2014. gada sākumā.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Atradāt kļūdu vai nederīgu saiti?

Ar peli atlasiet problēmas fragmentu un nospiediet CTRL + ENTER.
Parādītajā logā aprakstiet problēmu un nosūtiet to resursa administrācijai.

Par vietni

Vietnē bmwportal.lv varat atrast jebkuru interesējošu informāciju par BMW automašīnām Latvijā un pasaulē. Jaunākās ziņas sastāvā, testa braucieni un atsauksmes.

Tagus

Statistika