все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
0

Ir zināmi atjaunināto Tesla Model S un Model X modeļu jauninājumi

Просмотров: 1398

Korporācija Elon Musk ir publicējusi svaigas fotogrāfijas un sniegusi detalizētu informāciju par atjauninātajiem S un X modeļiem - 2024. Ņemot vērā, ka pēdējā modernizācija notikusi pirms diviem gadiem, jauninājumu saraksts ir visai pieticīgs un praktiski apiet elektromobiļu izskatu.

Zināms, ka kompānija nolēma atteikties no krāsu paletes "Multi-Coat Red", kas maksāja aptuveni 2500 ASV dolārus, par labu smalkākam un dziļākam kontrastam. Par jauno toni "Ultra Red" jums būs jāmaksā par 500 USD vairāk. Zilās, melnās un sudraba krāsas var iegādāties par pusotru tūkstoti ASV dolāru. Baltā krāsa joprojām ir iekļauta pamata komplektācijā un ir pieejama bez maksas.


Citi jauninājumi ietver klasiskās stūres rata atgriešanos (pasūtīts atsevišķi bez papildu maksas), kā arī panorāmas liftback jumtu, kas var ielaist vairākas reizes vairāk saules gaismas, vienlaikus saglabājot tādu pašu UV aizsardzības līmeni.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Atradāt kļūdu vai nederīgu saiti?

Ar peli atlasiet problēmas fragmentu un nospiediet CTRL + ENTER.
Parādītajā logā aprakstiet problēmu un nosūtiet to resursa administrācijai.

Par vietni

Vietnē bmwportal.lv varat atrast jebkuru interesējošu informāciju par BMW automašīnām Latvijā un pasaulē. Jaunākās ziņas sastāvā, testa braucieni un atsauksmes.

Tagus

Statistika