все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
0

GlideX 2020. gada automašīna

Просмотров: 1340
Grūti strīdēties ar Karaliskās mākslas koledžas absolventu Rui Guo, kurš ir stingri pārliecināts, ka pēc 10-15 gadiem Ķīna beidzot nostāsies uz kājām, un tās ietekme uz pasaules kultūru, ekonomiku un vidi sasniegs neticamu līmeni.

 Un tā kā pašā Vidusvalstī ir gaidāms milzīgs autobraucēju skaita pieaugums, ir pienācis laiks sākt elektrisko transportlīdzekļu masveida ražošanu. Vai šī nav iespēja izveidot pilnīgi jaunu automobiļu kultūras slāni ar savu braukšanas mentalitāti? Galu galā ķīnieši joprojām ir lielākā pasaules iedzīvotāju grupa!Tāpēc Rui ievietoja sludinājumu "Es meklēju darbu Kijevā" un nolēma 2020. gadā izveidot automašīnu vidējam Ķīnas pilsētniekam. Ņemot vērā iesācēju intereses, viņš savai koncepcijai piešķīra maksimālu draudzīgumu, aprīkojot to ar morālās un fiziskās palīdzības funkcijām iesācēju vadītājiem. Ar GlideX elektromobili jūs varat ātri un viegli apgūt gudrības, vadot automašīnu pilsētvidē. Mašīna ir arī ļoti kustīga un viegla. Baterijas ir paslēptas zem grīdas, tāpēc salonā ir vieta diviem pasažieriem. Projektētājs piedāvā nodrošināt papildu paātrinājumu, atsevišķos ceļa posmos iestrādājot īpašus elektromagnētiskos paātrinātājus. Rui Guo darbā pie projekta atbalstīja General Motors Pan Asia Technical Automotive Center (PATAC).http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Atradāt kļūdu vai nederīgu saiti?

Ar peli atlasiet problēmas fragmentu un nospiediet CTRL + ENTER.
Parādītajā logā aprakstiet problēmu un nosūtiet to resursa administrācijai.

Par vietni

Vietnē bmwportal.lv varat atrast jebkuru interesējošu informāciju par BMW automašīnām Latvijā un pasaulē. Jaunākās ziņas sastāvā, testa braucieni un atsauksmes.

Tagus

Statistika