все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
0

Pārskats par Audi R8 V10 2015

Просмотров: 1381
2015. gadā Ženēvā tika prezentēts vācu autoražotāja Audi R8 V10 auto, kas bija gaidītākais Šveices līgavu eksponāts. Pastāvīgie klienti Audi inženieru koncerna darba gadu laikā ir pieraduši pie virsbūves pārvērtībām, kuras maina tikai evolūcijas metodes.

 Audi automašīnas iegāde nozīmē visu jaunāko sasniegumu izmantošanu globālajā auto industrijā. Tāpēc negaidiet radikālas izmaiņas pilnīgi jaunā Audi R8 izskatā.Izskats Lai gan automašīnas izskats gandrīz neatšķiras no iepriekšējās versijas, tam ir jaunākas iezīmes. Piemēram, korpuss veidots stingrāk, ko uzsver visai stilīgi elementi. Pazīstamo režģi ieskauj spēcīgas gaisa ieplūdes atveres.

Un apgaismes ierīcēm tiek izmantotas tikai gaismas diodes. Nevar nepievērst uzmanību jaudīgajai un nepietiekami novērtētajai virsbūvei, izliektajām riteņu arkām un gludajiem jumta elementiem, iegarenam pārsega pārsegam Kā opciju šim auto piedāvā uzstādīt lāzera apgaismojuma tehnoloģiju ar iespēju izgaismot ceļš līdz 600 metriem. Laimīgie vidēja dzinēja automašīnu īpašnieki vēl nekad nav varējuši izbaudīt tikai milzīgu brīvas vietas daudzumu, jo ietilpīgs salons ļaus vadītājam un pasažierim justies pēc iespējas ērtāk ceļojuma laikā.

Neaizmirstiet par dārgiem materiāliem, kas ir parasti apdarē tāda paša līmeņa automašīnu salonos un kas iepriecina arī pavisam jaunu R8 īpašniekus. Atzveltnes krēsli nodrošinās komfortu pat šaurākajos pagriezienos, un nepieciešamības gadījumā ir iespēja uzstādīt sporta sēdekļus ar vēl labāku atbalstu.Interjers un drošības sistēmas Salona dizains praktiski neatšķiras no šī ražotāja jaunākā brāļa Audi TT. Vēlos uzsvērt, ka tam ir līdzības, taču tas pilnībā to nekopē.Kopīgs akcents ir 12,3 collu displejs, kas aizstāj informācijas paneli, kas parāda visus vadītājam nepieciešamos datus, rīkus un informāciju. Kā drošības sistēmas ir iekļauti tādi elementi kā ABS, Isofix, ESP, Airbag vadītāja un pasažiera sēdekļi, keramikas bremžu diski. No komforta sistēmām var izcelt borta datoru, elektriski apsildāmus spoguļus, riepu spiediena sensorus, lietus un gaismas sensorus, biksenona lukturus, skata kameras, parkošanās sensorus, parkošanās palīgsistēmu, daudzfunkcionālu stūri un daudz ko citu. . Šai automašīnai ir vairākas dzinēju versijas: gan benzīna, gan elektriskā versija - E-tron.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Atradāt kļūdu vai nederīgu saiti?

Ar peli atlasiet problēmas fragmentu un nospiediet CTRL + ENTER.
Parādītajā logā aprakstiet problēmu un nosūtiet to resursa administrācijai.

Par vietni

Vietnē bmwportal.lv varat atrast jebkuru interesējošu informāciju par BMW automašīnām Latvijā un pasaulē. Jaunākās ziņas sastāvā, testa braucieni un atsauksmes.

Tagus

Statistika