все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
0

Kazahstāna plāno atvērt rūpnīcu Geely un Exeed ražošanai

Просмотров: 1301

Saulainajā Kazahstānā plānota vērienīga būvniecība. Projekts paredz daudzfunkcionālu un modernu automobiļu rūpnīcu slavenu Ķīnas automašīnu - Exeed un Geely - ražošanai. Par to tika ziņots sarunā starp valsts galvaspilsētas vietnieku Ališeru Abdikadirovu un premjerministru Alikanu Smailovu. Interesanti, ka divu konkurējošu uzņēmumu automašīnas tiks ražotas ārpus viena uzņēmuma sienām.

Pēc provizoriskiem datiem, veiksmīgas investoru piesaistes gadījumā rūpnīcas jaudas pietiks, lai "apzīmogotu" līdz 80 000 vienību gadā. Šādu mērķu pozitīvai īstenošanai nepieciešami vairāk nekā 160 miljoni dolāru jeb 72 miljardi Kazahstānas tengu pēc pašreizējā kursa. Šobrīd vienīgais ieinteresētais izplatītājs ir Orbis Group.

Jauna uzņēmuma celtniecība ir pilnīgi iespējama, ņemot vērā, ka līdzīga rūpnīca pašlaik tiek būvēta Almati rūpnieciskajā zonā, kur tiks ražoti Chery, Haval un Changan.
http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Atradāt kļūdu vai nederīgu saiti?

Ar peli atlasiet problēmas fragmentu un nospiediet CTRL + ENTER.
Parādītajā logā aprakstiet problēmu un nosūtiet to resursa administrācijai.

Par vietni

Vietnē bmwportal.lv varat atrast jebkuru interesējošu informāciju par BMW automašīnām Latvijā un pasaulē. Jaunākās ziņas sastāvā, testa braucieni un atsauksmes.

Tagus

Statistika