все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
0

Papildus auto aksesuāri

Просмотров: 1335
Piederumus, ko iegādājaties savam transportlīdzeklim, var iegādāties dažādiem mērķiem.

Piemēram, vieglmetāla diski tiek izmantoti, lai pārveidotu automašīnas izskatu. Pārējais, tāpat kā turbodzinējs, var būt kaitīgs videi. Daži automašīnu piederumi patiešām var glābt jūsu dzīvību vārda tiešākajā nozīmē. Elektroniskais dzinēja vadības bloks (ECU) palīdz automašīnai darboties labāk. Veikals DM Avto piedāvā plašu auto aksesuāru klāstu dažādām automašīnu markām.Ir dažādi vadības bloku veidi. Kontrolieris apvieno visas transportlīdzekļa sistēmas vienā tīklā. Drošības spilveni ir savienoti ar kopējo borta diagnostiku. Kontrolieris parādīs, ka drošības spilveni ir atvērušies un vēlāk tos var nomainīt pret jauniem. Vadības bloks arī ļauj veikt remontdarbus bez nepieciešamības izjaukt automašīnas dzinēju. Ar kontroliera palīdzību remontdarbus var veikt ātrāk un efektīvāk.

  Piwis diagnostikas sistēma Porsche ļauj identificēt konkrētas dzinēja problēmas. Citas pieejamās vadības bloka funkcijas ir durvju bloķēšana, signalizācija un iespēja konfigurēt sistēmu. GPS-navigatora klātbūtne ir viens no svarīgiem punktiem. Tas palīdz vadītājam orientēties apvidū, ja viņš ir apmaldījies, un ir nepieciešams izsekot transportlīdzekli zādzības vai zādzības gadījumā. Lielākajai daļai GPS ierīču ir četru līdz piecu collu aktīvās matricas LCD ekrāns ar diviem GB iekšējo atmiņu. Tie ir aprīkoti ar papildu funkcijām, piemēram, audio un video atskaņošanu, radio klausīšanos, kā arī spēlēm un e-lasīšanas iespēju. Lai atvieglotu navigatora darbu, tā iebūvētā karte tiek regulāri atjaunināta. Ierīce var noteikt jūsu atrašanās vietu ar desmit metru precizitāti. Automašīnas vadīšanas laikā izmantotajiem GPS navigatoriem ir skārienekrāns un balss aktivizēšana, tostarp angļu, franču, vācu, itāļu, spāņu, čehu, poļu, ungāru, rumāņu, grieķu, holandiešu un krievu valodā.

Ierīces spēj aprēķināt īsu maršrutu līdz galamērķim. Daži navigatori var parādīt dienas karti un nakts karti, jo ceļi pēc saulrieta izskatās citādi. GPS ierīces darbojas ar WinCE 5.0 operētājsistēmu ar 400 MHz procesoru. Navigatora svars ir aptuveni piecsimt gramu, tāpēc tas neietekmē automašīnas svaru. Ierīcēm ir pretatstarojoši ekrāni acu aizsardzībai, pētot elektroniskās kartes.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Atradāt kļūdu vai nederīgu saiti?

Ar peli atlasiet problēmas fragmentu un nospiediet CTRL + ENTER.
Parādītajā logā aprakstiet problēmu un nosūtiet to resursa administrācijai.

Par vietni

Vietnē bmwportal.lv varat atrast jebkuru interesējošu informāciju par BMW automašīnām Latvijā un pasaulē. Jaunākās ziņas sastāvā, testa braucieni un atsauksmes.

Tagus

Statistika